درمان آرتروز شانه

آرتروز شانه
ارسال شده توسط: میثم باایمان اسکوئی دسته بندی : بیماری های شانه دیدگاه : 0 دیدگاه

5
(1)

آرتروز شانه، غول پیکر درد و خشکی، مفصل شانه را تسخیر می‌کند و دامنه حرکاتش را محدود می‌سازد. غضروف مفصل، که حکم بالشتک را دارد، در گذر زمان ساییده و فرسوده می‌شود و اینجاست که داستان آرتروز شانه آغاز می‌شود.بیماری آرتروز شانه، اختلالی شایع که مفصل ظریف و پیچیده شانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد، با درد، التهاب و خشکی مفصل، زندگی را برای مبتلایان دشوار می‌سازد. غضروف مفصلی که وظیفه‌ی تسهیل حرکت روان مفصل را بر عهده دارد، در اثر این بیماری تخریب شده و رفته رفته از بین می‌رود.در این مقاله به بررسی علل، روش های تشخیص و درمان بدون جراحی آرتروز شانه می‌پردازیم.با ما همراه باشید.

رزرو نوبت سریع

جهت دریافت مشاوره و رزرو نوبت در سریع‌ترین زمان ممکن همین حالا باما تماس بگیرید. 

آرتروز شانه چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟

آرتروز شانه به التهاب و فرسایش غضروف مفصل شانه اشاره دارد. غضروف، بافتی نرم و لغزنده است که به انتهای استخوان‌ها در محل مفصل پوشانده می‌شود و به حرکت روان مفصل کمک می‌کند.اگر این مفصل به علت های مختلفی دچار فرسایش و آسیب شود. فرد دچار آرتروز شانه می‌شود که با توجه به شدت بیماری ممکن است خفیف و یا جدی باشد.علل های مختلفی برای بروز بیماری آرتروز شانه وجود دارد مانند آفزایش سن ، پوک شدن استخوان مفاصل شانه و کتف،شغل و فعالیت های ورزشی خاص،چاقی و بیماری های خود ایمنی از جمله مواردی است که می‌تواند باعث بروز این بیماری شود.

آرتروز شانه چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟

انواع بیماری های آرتروز شانه

آرتروز شانه، چتر گسترنده‌ای است که انواع مختلفی از بیماری‌های التهابی مفصل را در زیر خود جای می‌دهد. هر کدام از این زیرشاخه‌ها، داستانی مجزا برای تعریف کردن و راهکارهای درمانی خاص خود را دارند.که در ادامه به آن ها می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: درمان آرتروز با سلول های بنیادی

1) آرتروز استخوانی شانه

آرتروز استخوانی شانه، که به استئوآرتریت شانه نیز معروف است، شایع‌ترین نوع آرتروز مفصل شانه بوده و با گذشت زمان و افزایش سن، غضروف مفصل را تخریب می‌کند. غضروف مفصل، به مرور زمان ساییده و فرسوده می‌شود و استخوان‌ها در تماس مستقیم با یکدیگر قرار می‌گیرند.درد، سفتی، خشکی و کاهش دامنه حرکتی مفصل، از جمله علائم آرتروز استخوانی هستند.

2) آرتریت روماتوئید شانه: نبرد سیستم ایمنی با غضروف و مفصل

در دنیای پیچیده بیماری‌های مفصلی، آرتریت روماتوئید شانه، چهره‌ای متفاوت از درد و التهاب را به نمایش می‌گذارد. در این بیماری، برخلاف آرتروز استخوانی که ساییدگی و فرسودگی غضروف عامل اصلی آن است، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به غضروف و مفصل شانه حمله می‌کند. این تهاجم خودی، التهاب و درد مزمنی را به ارمغان می‌آورد که می‌تواند زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد.علت دقیق این بیماری هنوز ناشناخته است، اما عوامل ژنتیکی و محیطی در ابتلا به آن نقش دارند.سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید، به طور غیرطبیعی به سلول‌های سالم غضروف و مفصل حمله می‌کند که در نهایت منجر به آرتروز شانه می‌شود.

3) آرتروز شانه پس از سانحه: زخم‌های دردناکی که از گذشته التیام نیافته‌اند

آرتروز شانه پس از سانحه، داستانی غم‌انگیز از غضروفی است که در اثر ضربه یا آسیب قبلی، رنج می‌برد. این بیماری، نتیجه آسیب‌هایی مانند شکستگی، دررفتگی یا پارگی رباط در مفصل شانه است که می‌توانند زمینه را برای ساییدگی و فرسودگی غضروف و در نهایت آرتروز فراهم کنند. اگر مفصل شانه به طور کامل التیام نیافته باشد یا ناپایدار باشد، ممکن است بیشتر در معرض ساییدگی و فرسودگی قرار گیرد. ورزش‌های سنگین یا تکراری که فشار زیادی به مفصل شانه وارد می‌کنند، می‌توانند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهند.

4) آرتریت نقرس شانه: طوفان اسید اوریک در مفصل

آرتریت نقرس شانه، داستانی دردناک از بلورهای اسید اوریک است که در مفصل شانه شورش می‌کنند و التهاب و درد شدیدی را به ارمغان می‌آورند. این بیماری، ناشی از افزایش سطح اسید اوریک در خون است که می‌تواند در مفاصل مختلف، از جمله شانه، رسوب کند و بلورهای سوزاننده تشکیل دهد.حملات ناگهانی درد شدید، تورم، قرمزی و گرمی مفصل، از علائم آرتریت نقرس هستند.شست پا شایع‌ترین محل ابتلا به آرتریت نقرس است، اما می‌تواند مفصل شانه را نیز درگیر کند.

بیشتر بخوانید: درمان دررفتگی شانه

5) آرتریت عفونی شانه: جنگی در قلب مفصل

آرتریت عفونی شانه، داستانی هولناک از میکروب‌های مهاجم است که در مفصل شانه لانه می‌کنند و با ایجاد التهاب و درد شدید، سلامتی آن را به خطر می‌اندازند. این بیماری، برخلاف سایر انواع آرتروز، ناشی از ساییدگی و فرسودگی غضروف نیست، بلکه به دلیل ورود میکروب‌هایی مانند باکتری، قارچ یا ویروس به مفصل ایجاد می‌شود. میکروب‌ها می‌توانند از طریق زخم، تزریق داخل مفصلی، عفونت خونی یا گسترش عفونت از سایر قسمت‌های بدن وارد مفصل شوند.افرادی که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به آرتریت عفونی و آرتروز شانه هستند.

علائم آرتروز شانه

علائم آرتروز شانه

  • درد: شایع‌ترین علامت، دردی است که در ناحیه شانه، بازو و گاه در دست احساس می‌شود و ممکن است در شب یا هنگام استراحت بدتر شود.درد معمولاً ثابت، ضربان‌دار و تیرکشنده است و در هنگام حرکت دادن مفصل یا حتی در استراحت بدتر می‌شود.
  • سفتی و خشکی مفصل: به خصوص در هنگام صبح یا بعد از عدم تحرک طولانی مدت.
  • کاهش دامنه حرکتی: محدودیت در حرکت دادن مفصل شانه در جهات مختلف.ممکن است در حرکت دادن بازو به جهات مختلف، مانند بالا بردن، رساندن به پشت سر یا چرخاندن به سمت بیرون مشکل داشته باشید.
  • ضعف عضلانی: در عضلات اطراف مفصل شانه.
  • ایجاد صدا در مفصل: ممکن است هنگام حرکت دادن مفصل، صدای ساییدگی یا تق تق شنیده شود.
  • شغل یا فعالیت‌های ورزشی: کار یا ورزش‌هایی که فشار زیادی به مفصل شانه وارد می‌کنند، می‌توانند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهند.
  • چاقی: وزن اضافی فشار بیشتری به مفصل شانه وارد می‌کند.
  • ژنتیک: استعداد ژنتیکی می‌تواند در ابتلا به آرتروز استخوانی نقش داشته باشد.

تشخیص آرتروز شانه:

تشخیص آرتروز شانه:

تشخیص دقیق نوع آرتروز شانه، کلید موفقیت در درمان و التیام درد و ناتوانی ناشی از این بیماری است. برای رسیدن به این هدف، پزشک از روش‌های مختلفی برای بررسی وضعیت مفصل شانه شما استفاده می‌کند. این روش‌ها شامل موارد زیر هستند:

معاینه فیزیکی:

پزشک با معاینه دقیق مفصل شانه، دامنه حرکتی، ثبات و وجود درد یا حساسیت را بررسی می‌کند.همچنین ممکن است پزشک از شما بخواهد که حرکات مختلفی را با شانه‌تان انجام دهید تا قدرت و انعطاف‌پذیری عضلات اطراف مفصل را نیز ارزیابی کند.

سابقه پزشکی:

پزشک در مورد سابقه پزشکی شما، از جمله سابقه آسیب‌دیدگی قبلی به شانه، ابتلا به بیماری‌های دیگر و مصرف داروها سوالاتی خواهد پرسید.سابقه خانوادگی ابتلا به آرتروز نیز می‌تواند در تشخیص این بیماری مفید باشد.

آزمایش خون:

آزمایش خون می‌تواند به تشخیص برخی از انواع آرتروز، مانند آرتریت روماتوئید، کمک کند.در این آزمایش، سطح فاکتورهای التهابی و آنتی‌بادی‌های خاص در خون شما اندازه‌گیری می‌شود.

تصویربرداری:

تصویربرداری با اشعه ایکس، MRI یا سی تی اسکن می‌تواند تصاویری از مفصل شانه شما و ساختارهای اطراف آن، مانند استخوان‌ها، غضروف و رباط‌ها را به پزشک ارائه دهد.این تصاویر می‌توانند به پزشک در تشخیص نوع آرتروز، شدت آسیب و وجود سایر مشکلات احتمالی مانند شکستگی یا پارگی رباط کمک کنند

آرتروسکوپی:

در برخی موارد، ممکن است پزشک برای بررسی دقیق‌تر داخل مفصل شانه، از روش آرتروسکوپی استفاده کند.در این روش، جراح یک دوربین کوچک و ابزارهای جراحی را از طریق برش‌های کوچک در پوست وارد مفصل می‌کند و می‌تواند غضروف، رباط‌ها و سایر ساختارهای مفصل را به طور مستقیم مشاهده و در صورت نیاز، اقدام به ترمیم آنها کند.

دکتر میثم با ایمان اسکویی متخصص ارتوپدی و فوق تخصص جراح زانو و لگن در تهران هستند که شما می‌توانید برای درمان بیماری ارتوپدی و جراحی مفصل شانه به کلینیک دکتر اسکویی بهترین متخصص ارتوپدی در تهران مراجعه کنید. ایشان فارغ‌التحصیل دانشگاه شهید بهشتی، عضو انجمن ارتوپدی ایران، عضو انجمن جراحان ارتوپدی آمریکا هستند که بیش از 10 سال سابقه دارند و تجربیات ارزشمندی در زمینه‌ی درمان بیماری آرتروز شانه کسب کردند. برای ارتباط با ایشان با شماره های زیر تماس بگیرید.

021-86081671 | 021-86081971 | 09938515036

 

درمان آرتروز شانه

آرتروز شانه، بیماری دردناکی است که غضروف مفصل را تحت تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند کیفیت زندگی افراد را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد. خوشبختانه، روش‌های درمانی مختلفی برای کنترل علائم، بهبود عملکرد مفصل و افزایش کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماری وجود دارد. انتخاب روش درمان مناسب به نوع آرتروز، شدت علائم و شرایط فردی بیمار بستگی دارد.روش های درمان آرتروز شانه به دو دسته جراحی و غیر جراحی تقسیم می‌شود که در ادامه مقاله به بررسی روش های بدون جراحی درمان آرتروز شانه می‌پردازیم.

روش های درمان آرتروز شانه بدون نیاز به جراحی

  • استراحت: اولین قدم در درمان آرتروز شانه، استراحت دادن به مفصل و اجتناب از فعالیت‌هایی است که باعث درد و التهاب می‌شوند. این امر به غضروف آسیب‌دیده فرصت می‌دهد تا التیام یابد و از آسیب بیشتر آن جلوگیری می‌کند.
  • داروهای مسکن بدون نسخه:  دارو ها و قرص آرتروز شانه مانند استامینوفن (تایلِنول) و ایبوپروفن (آدویل، موترین) می‌توانند به طور موقت درد و التهاب را کاهش دهند.
  • داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs): ناپروکسن (آلِوِ) و دیکلوفناک (ولتارِن) برای کاهش درد و التهاب تجویز می‌شوند.
  • کورتیکواستروئیدها: در موارد شدیدتر، ممکن است پزشک از کورتیکواستروئیدها به صورت خوراکی یا تزریق داخل مفصلی برای کاهش التهاب شدید استفاده کند.
  • پلاسما درمانی و یا تزریق prp: پی آر پی یک روش درمانی بیولوژیکی است که به پلاسما درمانی برای درمان آرتروز شانه نیز شناخته می‌شود. در  به صورت کلی این روش می‌تواند برای تحریک ترمیم غضروف و کاهش درد استفاده شود.
  • داروهای ضد روماتیسم تعدیل کننده بیماری (DMARDs): متوترکسات و لفلونوماید در آرتروز روماتوئید برای کند کردن روند پیشرفت بیماری و کاهش درد و التهاب استفاده می‌شوند.
  • ارتوکین تراپی: ارتوکین تراپی در درمان و کاهش التهاب و تورم آرتروز خفیف  شانه بسیار مؤثر است هم‌چنین ارتوکین تراپی در کاهش درد، تورم و محدودیت‌های حرکتی در بیماران مسنی که دارای آرتروز شاانه هستند و به علت مشکلات قلبی عروقی و یا به هر دلیل دیگری قادر به جراحی نیستند و یا بعضاً قادر به مصرف داروهای ضد درد و مسکن نیستند، یک روش بسیار موثر و کاملاً بدون خطر می‌باشد.

درمان آرتروز شانه به کمک جراحی

در حالی که هیچ درمان قطعی برای آرتروز شانه وجود ندارد، در مواردی که روش‌های درمانی غیرجراحی مانند داروها، فیزیوتراپی و تزریقات، در تسکین علائم و بهبود عملکرد مفصل موثر واقع نمی‌شوند، جراحی می‌تواند راه حلی امیدوارکننده برای بیماران مبتلا به آرتروز شانه باشد.انتخاب نوع جراحی مناسب به عوامل مختلفی از جمله شدت آسیب غضروف و استخوان، سن و سلامت کلی بیمار، سطح فعالیت بیمار و ترجیحات بیمار بستگی دارد.در اینجا به طور خلاصه به برخی از رایج‌ترین روش‌های جراحی آرتروز شانه می‌پردازیم.

برای مطالعه بیشتر بخوانید: پلاسما درمانی برای درمان آرتروز

آرتروسکوپی شانه:

در  روش کم‌تهاجمی آرتروسکوپی شانه از طریق برش‌های کوچک و با استفاده از ابزارهای ظریف و دوربین انجام می‌شود.جراح می‌تواند از طریق آرتروسکوپی، اقدام به بررسی داخل مفصل برای مشاهده دقیق غضروف، رباط‌ها و تاندون‌ها، ترمیم آسیب‌های جزئی مانند پارگی‌های کوچک رباط یا غضروف، برداشتن بافت‌های آسیب‌دیده مانند خارهای استخوانی یا تکه‌های غضروف آسیب‌دیده و آزادسازی مفصل در صورت تنگی کپسول مفصلی کند.

 استئوتومی:

این روش جراحی شامل بازسازی استخوان‌های مفصل شانه برای بهبود تراز و عملکرد آن است.استئوتومی می‌تواند برای کاهش درد و افزایش دامنه حرکتی مفصل در بیمارانی که آرتروز آنها باعث ناهنجاری در استخوان‌های مفصل شده است، مفید باشد.

جایگزینی مفصل شانه:

در این روش، جراح مفصل آسیب‌دیده شانه را با مفصل مصنوعی ساخته شده از فلز و پلاستیک جایگزین می‌کند.جایگزینی مفصل شانه می‌تواند راه حلی موثر برای تسکین درد و ناتوانی شدید ناشی از آرتروز پیشرفته باشد.

نکته : بهبودی پس از جراحی آرتروز شانه می‌تواند چندین ماه طول بکشد. در این مدت، صبر و حوصله و پیروی دقیق از دستورالعمل‌های پزشک برای دستیابی به بهترین نتیجه حائز اهمیت است.

درمان خانگی آرتروز شانه

درمان خانگی آرتروز شانه

از آن جایی که اکثر افرادی که درگیر بیماری آرتروز شانه هستند از عمل های جراحی و یا تزریق داخل مفصلی اجتناب می‌‎‌کنند روش های درمانی خانگی بهترین گزینه برای کاهش درد و التهاب و کم کردن روند بیماری است.آرتروز شانه، غول پیکر درد و التهاب، می‌تواند زندگی روزمره را مختل کند و آرامش را از انسان برباید. با این حال، تسلیم شدن در برابر این بیماری چاره‌ای نیست. روش‌های خانگی متعددی وجود دارند که می‌توانند به کاهش درد، بهبود عملکرد مفصل و افزایش کیفیت زندگی افراد مبتلا به آرتروز شانه کمک کنند. توصیه می‌شود قبل از هرگونه اقدام خودسرانه برای درمان این بیماری حتما به یک پزشک و متخصص ارتوپدی مراجعه کرده و تحت نظر باشید. روش‌های مختلفی برای مدیریت علائم و کاهش درد و  بهبود کیفیت زندگی در خانه وجود دارد. که شامل موارد زیر است:

استفاده از کمپرس سرد و گرم :

 گرم کردن عضلات اطراف مفصل شانه می‌تواند به شل شدن عضلات و کاهش درد کمک کند. می‌توانید از یک پد گرم‌کننده برقی، کیسه آب گرم یا حتی یک حوله گرم استفاده کنید. گرم کردن را به مدت 15 تا 20 دقیقه در هر بار، چند بار در روز اعمال کنید. استفاده از کمپرس سرد می‌تواند به کاهش التهاب و درد مفصل شانه کمک کند. می‌توانید از یک بسته یخ، کیسه یخ یا حتی یک کیسه نخود یخ‌زده استفاده کنید. سرد کردن را به مدت 15 تا 20 دقیقه در هر بار، چند بار در روز اعمال کنید.

ورزش و انجام فیزیوتراپی :

انجام ورزش‌های ملایم و کم‌ضربه مانند پیاده‌روی، شنا یا یوگا می‌تواند به حفظ دامنه حرکتی، انعطاف‌پذیری و قدرت عضلات اطراف مفصل شانه کمک کند. از انجام فعالیت‌هایی که باعث درد می‌شود خودداری کنید. تقویت عضلات اطراف مفصل شانه می‌تواند به حمایت از مفصل و کاهش درد کمک کند. تمرینات تقویتی ساده‌ای مانند بالا بردن بازو با وزنه‌های سبک یا استفاده از نوارهای مقاومتی را می‌توان در خانه انجام داد.با انجام تمرینات قدرتی مناسب زیر نظر متخصص، می‌توانید عضلات اطراف مفصل شانه را تقویت کرده و ثبات آن را افزایش دهید. این امر به کاهش درد و بهبود عملکرد مفصل کمک می‌کند.

استفاده از وسایل کمکی:

بریس‌ها و بانداژها، وسایل کمکی هستند که به کمک آنها می‌توانید از مفصل شانه خود محافظت کنید و درد را کاهش دهید. آنها در هنگام انجام فعالیت‌هایی که باعث درد می‌شوند، به خصوص مفید خواهند بود.

مدیریت استرس:

استرس، دشمن پنهان در این نبرد است. مدیریت استرس با روش‌هایی مانند یوگا، مدیتیشن، تنفس عمیق و گذراندن وقت در طبیعت باعث کاهش اسپاسم عضلات مفصل و شانه می‌شود و در نتیجه به کاهش درد کمک فراوانی می‌کند.

تغییر سبک زندگی:

تغییر سبک زندگی نیز نقشی اساسی در این نبرد دارد. کاهش وزن در صورت اضافه وزن یا چاقی، کنترل فشار خون و کنترل قند خون در افراد دیابتی، اجتناب از سیگار کشیدن و انجام فعالیت‌های ورزشی کم‌برخورد مانند شنا و پیاده‌روی، همگی می‌توانند به کاهش درد و بهبود عملکرد مفصل شانه کمک کنند.

درمان آرتروز شانه در طب سنتی

طب سنتی با سابقه‌ای غنی در ارائه راهکارهای طبیعی برای درمان بیماری‌ها، دیدگاه‌های منحصر به فردی را برای کاهش درد و بهبود عملکرد مفصل شانه مبتلا به آرتروز ارائه می‌دهد.در حالی که طب نوین در درمان آرتروز شانه گام‌های بلندی برداشته، طب سنتی نیز با قدمتی دیرینه، روش‌های کارآمدی برای کاهش درد، بهبود عملکرد مفصل و ارتقای کیفیت زندگی بیماران مبتلا به این عارضه ارائه می‌دهد. پیش از مصرف هرگونه داروی گیاهی یا امتحان روش‌های طب سنتی، مشورت با پزشک متخصص الزامی است.

استفاده از گیاهان دارویی:

زردچوبه: این ادویه قدرتمند به دلیل خواص ضد التهابی قوی خود شناخته شده است. مصرف روزانه زردچوبه به صورت ادویه یا مکمل می‌تواند به کاهش درد و التهاب مفاصل کمک کند.
زنجبیل: زنجبیل نیز دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند به تسکین درد آرتروز کمک کند. می‌توانید زنجبیل را به صورت چای، اسموتی یا مکمل مصرف کنید.
بوس‌ویل: این صمغ گیاهی از درخت کندر گرفته می‌شود و به طور سنتی برای درمان آرتروز استفاده می‌شود. بوس‌ویل می‌تواند به کاهش درد و التهاب مفاصل و همچنین بهبود عملکرد مفصل کمک کند.

تغییر رژیم غذایی:

رژیم ضد التهاب: رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی‌های سالم مانند اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند به کاهش التهاب و درد مفاصل کمک کند. از مصرف غذاهای فرآوری‌شده، غذاهای سرخ‌شده و قندهای تصفیه‌شده که می‌توانند التهاب را افزایش دهند، خودداری کنید.
حذف مواد حساسیت‌زا: برخی افراد مبتلا به آرتروز متوجه می‌شوند که حذف غذاهایی مانند گلوتن، لبنیات یا تخم‌مرغ از رژیم غذایی آنها می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. اگر فکر می‌کنید ممکن است به یک غذای خاص حساسیت داشته باشید، با یک متخصص تغذیه صحبت کنید تا به شما در تعیین رژیم غذایی مناسب کمک کند.

ماساژ درمانی و استفاده از روغن های موضعی

برخی از روغن‌های ضروری مانند روغن کندر، روغن میخک و روغن اسطوخودوس می‌توانند به تسکین درد و التهاب مفاصل کمک کنند. می‌توانید این روغن‌ها را به صورت رقیق شده با روغن حامل مانند روغن نارگیل به طور موضعی روی مفصل آسیب‌دیده ماساژ دهید.

طب سوزنی:

طب سوزنی یک روش طب سنتی چینی است که شامل فرو کردن سوزن‌های نازک در نقاط خاصی از بدن است. برخی از افراد می‌گویند که طب سوزنی می‌تواند به تسکین درد آرتروز و بهبود عملکرد مفصل کمک کند.

حجامت: رهاسازی خون برای سلامتی

حجامت، روشی در طب سنتی است که شامل خارج کردن خون از بدن از طریق برش‌های کوچک در پوست می‌شود.برخی افراد معتقدند که حجامت می‌تواند به تسکین درد و التهاب در افراد مبتلا به آرتروز شانه کمک کند.

سخن آخر

آرتروز شانه به التهاب و فرسایش غضروف مفصل شانه اشاره دارد. غضروف، بافتی نرم و لغزنده است که انتهای استخوان‌ها را در محل مفصل می‌پوشاند و به حرکت روان مفصل کمک می‌کند.با آسیب دیدن این مفصل زندگی فرد دچار تنش می‌شود. با انجام روش های درمان آرتروز شانه به کمک جراحی و غیر جراحی می‌توان درد را کاهش داد. شما می‌توانید برای درمان به کلینیک دکتر اسکوئی متخصص ارتوپدی در تهران مراجعه کنید. جهت دریافت نوبت فرم زیر را پر کنید.

    آدرس کلینیک:

    تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به توانیر، نبش بلوار بخشندگان، مجموعه مدیکو پلاس سنتر، طبقه 5، واحد 502

    شماره کلینیک:

    ساعت کاری کلینیک:

    شنبه تا پنجشنبه
    9:00 صبح الی 5:00 بعد از ظهر

    چقدر این پست مفید بود؟

    روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

    میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

    تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *